Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! +36304481510

Smart-Kinetic kapcsoló vezérlőegység - 100-240 V AC, max 15A - Amazon Alexa, Google Home, IFTTT

Smart-Kinetic kapcsoló vezérlőegység - 100-240 V AC, max 15A - Amazon Alexa, Google Home, IFTTT
Megérkezett a kompromisszumok nélküli okosotthon! Önnel is előfordult már, hogy nem emlékezett vajon lekapcsolta-e a lámpát vagy kikapcsolt-e valamilyen eszközt és vissza kellett fordulni munkába menet, hogy ellenőrizhesse? Energiát szeretne spórolni és nem szeretné a lakás összes elektromos eszközét készenléti módban tartani, ha például nincs otthon? Távolról szeretné elindítani szivattyúját öntözéshez, a LED szalagot szeretné okostelefonjával kapcsolni? Elutazott, de fenn szeretné tartani az illúzióját, hogy van otthon valaki, ezért felkapcsolná a lámpát különböző helyiségekben? Emelje új szintre otthona kényelmét!

Az eszköz a mai modern kor technológiájának megfelelően okostelefonunk segítségével és Kinetic vezeték nélküli fali kapcsoló (nem tartozék) vagy hagyományos fali kapcsoló segítségével is kényelmesen vezérelhető!

A termék kompatibilis a Delight termékcsalád kínálatában található 55352, 55353 KINETIC kapcsoló termékekkel, de önálló okoseszközként is használható applikációval!

Felhasználási területének csak a képzeletünk szabhat határt. Specifikációnak megfelelően bármilyen elektromos áramkörbe beköthető. Könnyen, gyorsan és bárhonnan ellenőrizheti az ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével az eszközök státuszát, csak internet hozzáférésre van szüksége hozzá.

Figyelem! Szerelés előtt ellenőrizze, hogy feszültségmentesített az áramkör! Figyeljen a megfelelő bekötésre, ha elbizonytalanodik minden esetben kérje szakember segítségét!

A készülék irányítható egyszerre több mobilkészülékről, tabletről vagy akár az eszközön található gombnak a segítségével, de vásárolhat hozzá egy vagy több fali kapcsolót is, így a lakás több pontjáról is kapcsolható lesz az eszköz. Segítségével a villamos hálózat módosítása nélkül, egyszerűen kapcsolhatunk és hangolhatunk össze több eszközt! A termék WiFi és 433 Mhz-es technológiával működik, így nem szükséges hozzá úgynevezett Gateway hálózati eszközt telepíteni, elégséges, ha van otthon internet kapcsolatunk és rendelkezünk vezeték nélküli hozzáféréssel. (Van router és elérhető WiFi)

Kényelmesen vezérelheti akár az összes elektromos eszközét
Wi-Fi és Kinetic technológia
Nem szükséges az opcionális kapcsolót vezetékkel bekötni
Akár napokra, hetekre, hónapokra, előre időzíthető, mikor kapcsoljon be, illetve ki az adott készülék
Beállíthatja, hogy bizonyos idő eltelte után kapcsoljon ki a készülék
Az applikáción belül akár 250 eszközt is vezérelhet, minden eszköznek külön nevet tud adni
Lehetőség van az eszközök összekapcsolására, ha például felhúzza a redőnyét, a kávéfőző bekapcsol! Vagy ha leengedi a redőnyt, felkapcsolja a lámpát.
Amazon Alexa, Google Home, Apple Siri és IFTTT kompatibilitás
Megfelelően konfigurált személyi asszisztens esetén (Alexa, Google Home, Apple Siri) akár hangutasítással is vezérelhetőek
Beállítható például, hogy ha elmegyünk otthonról azonnal kapcsoljon le minden beállított eszközt, ha hazaérünk kapcsolja be. (Mobiltelefonunk GPS pozícióját használja ehhez)
Egy-egy eszköz kezeléséhez hozzáférést biztosíthat másoknak is programon belül.
Ezen lehetőségek kombinálása bárhogy lehetséges, csak a képzelet szabhat határt.

Tápfeszültség: 100 - 240V AC, 50-60 Hz
Max. áramerősség: 15 A
Max. teljesítmény: 600 W (LED)
Hálózati csatlakozás: Wifi 2.4 GHz - 802.11b/g/n + Kinetic 433 MHz
Párosítható kinetic kapcsolók: Max. 5 db
Applikáció: TuyaSmart (ingyenesen letölthető)

Okosotthon integráció:
Amazon Alexa,
Google Home,
Apple HomeKit(csak Siri)
Kompatibilis telefon szoftverek: IOS 6.0+ / Android 2.3+
Időzíthető: Igen
Esemény alapján vezérelhető: Igen
Működési környezet: 10 - 50°C
Védelem: IP20
Méret: 70 x 45 x 28 mm
Szín: Fehér
Visszajelző LED: Kék
Anyaga: Műanyag
Súly: ~40 g
Adatok
Cikkszám
55357
Tömeg
40 g/db